Dzień Ślubu i przyjęcia weselnego to w życiu każdego człowieka niepowtarzalne i wyjątkowe wydarzenie. Warto zatem zadbać, aby wspomnienia tego dnia wywoływały radość i dodawały sił w każdym momencie życia.Hotel *** Knieja w Supraślu wychodząc naprzeciw potrzebom swoich Gości ma do zaproponowania dla Państwa organizację zarówno kameralnych jak i dużych przyjęć weselnych w eleganckiej przestronnej restauracji lub przepięknym ogrodzie z widokiem na Puszczę Knyszyńską.
Powitanie chlebem i solą
Krem z białych warzyw z pestkami słonecznika
Krem pomidorowy z groszkiem ptysiowym
Domowy rosół z pietruszką i makaronem
Polędwiczki faszerowane w sosie z grzybów leśnych ,ziemniaki w ziołach z bukietem sałat ogrodowych
Roladki z indyka z nadzieniem marchewkowo-ziołowym w sosie porowym z opiekanymi ziemniakami i bukietem sałat Wykwintna rolada faszerowana ze schabu w otulinie boczku z sosem śliwkowym z kluseczkami śląskimi i surówką wiosenną
Cukinia faszerowana kuskusem, suszonymi pomidorami i pieczarkami, ziemniaki opiekane z miksem sałat z sosem vinegrette (danie vegańskie)
Karkowina po burgundzku oraz Zawijaniec drobiowy z musem jabłkowym z hałuszkami i miksem sałat w sosie vinegrette
Szaszłyk z warzywami i wędzonym tofu i kolorowym ryżem
Kartacze z mięsem i okrasą 1szt/os
Festiwal pierogów (z mięsem i ze szpinakiem) 2szt/os
Kiszka ziemniaczana 100g/os
Barszcz z pasztecikiem
Żurek z jajkiem i biała kiełbasą
Strogonow wegański
Medaliony z łososia w sosie brokułowym podane z ryżem jaśminiowym i bukietem sałat
Pierś z kaczki confit podana z opiekanymi ziemniakami i sałatką z buraków z wiśnaimi
Pstrąg faszerowany w sosie migdałowym podany z talarkami ziołowymi i bukietem sałat
Zraz zwijany z jelenia podany z kopytkami i sałatką julienne z ogórka
Półmiski wędlin i mięs pieczonych
rolada ze szczupaka z sosem tatarskim
Śledź w ziołach
Rolada szpinakowa z łososiem
Glazurowany schab z musem chrzanowym
Rolada z kaczki z żurawiną
Trio jaj: jaja faszerowane pieczarkami, z pastą ziołową, garnirowane łososiem i pomidorem
Pasztet z żurawiną z galaretką z porto
Tatar z wołowiny z marynatami i cebulką
Tortilla w trzech kolorach
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Trójkolorowa sałatka z białym serem i sosem musztardowo – miodowym
Zestaw nowalii, marynaty
Pieczywo mieszane
Woda, soki owocowe, coca-cola, sprite, fanta
Ciasta domowe, desery w pucharkach
Owocowy raj
Kawa, herbata różne smaki
Koszt przyjęcia - 310 zł/os
Dzieci do 5 roku życia – 100 zł/os
Dzieci od 5 – 12 roku życia – 150 zł/os
* Przyjęcia Weselne na sali restauracyjnej organizujemy do godziny 4.00 rano.
* Ostateczną ilość Gości prosimy podać 7 dni przed przyjęciem weselnym.
deski wędlin wiejskich:
szynka wędzona z komina, polędwica suszona, baleron, boczek , kaszanka pieczona, salceson domowy, kiełbasa palcówka
smalczyk, ogórki małosolne
deski serów wiejskich
kwas chlebowy
chrzan, musztarda,
pieczywo mieszane
Puchar lodów - 15,00zł/os
Piwo 50l - 1000,00zł
Piwo 30l - 600,00zł
Żurek z jajkiem
Sznycel mediolański, ziemniaki gotowane, zestaw nowalii
Kawa, herbata, napoje,
Pieczywo